24-05-2018

WindpowerNijmegen opent tijdelijk mobiel loket

WindpowerNijmegen opent een tijdelijk mobiel loket. Iedereen met vragen over onze coöperatie, windaandelen en Windpark Nijmegen-Betuwe is welkom. Het loket (onze campagnecaravan) staat om te beginnen van 6-12 juli bij Cultureel terras de Kaaij.

“We nemen de laatste stappen in de voorbereidingen voor het windpark. Leden van WindpowerNijmegen kunnen zich vanaf begin juli inschrijven voor Nijmeegse windaandelen. Met dit informatieloket bieden we een extra service voor onze leden én alle andere mensen die belangstelling hebben voor ons initiatief”, zegt projectvoorbereider Pim de Ridder. “Veel informatie is te vinden op deze website. Mensen die na het lezen daarvan toch nog meer willen weten en persoonlijk willen kennismaken met onze coöperatie zijn van harte welkom bij ons loket.”

Het mobiele loket van WindpowerNijmegen (de campagnecaravan) staat om te beginnen van 6-12 juli bij Cultureel Terras de Kaaij (Lindenberghaven Nijmegen). Dagelijks zijn mensen van de coöperatie aanwezig om brandende vragen te beantwoorden. Ook is divers informatiemateriaal aanwezig. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten staat de coöperatie op Kelfkensbos. Kijk in onze agenda voor actuele data en tijden.

Windpark Nijmegen-Betuwe opent mobiel informatieloket
Windpark Nijmegen-Betuwe opent mobiel informatieloket