Agenda

10 maart: NL doet, ook bij Windpark Nijmegen-Betuwe

Op 10 maart 2018 is NL Doet. Deze dag steekt Nederland vrijwillig de handen uit de mouwen. Ook in Nijmegen en omgeving kun je je verdienstelijk maken. Zoals bij het bezoekerscentrum van ons windpark, waar we een takkenril aanleggen. Doe je mee?

Lees meer

3 maart: Heumen op bezoek bij Windpark Nijmegen-Betuwe

Windpark Nijmegen-Betuwe opent zaterdag 3 maart de deuren voor belangstellenden uit de gemeente Heumen. Leden van coöperatie WindpowerNijmegen vertellen over de totstandkoming van ons burgerwindpark. Uiteraard kunnen bezoekers ook een kijkje in een van onze windmolens nemen.

Lees meer

5 nov 2017: Oogstfeest Co-bomen

Met eten, drinken en muziek genieten we van het buitenleven op het jaarlijkse oogstfeest van Co-bomen. Deze vindt plaats op zondag 5 november bij De Historische Tuin Warmoes in Lent.

Lees meer

16 sept 2017: Wind op Land event

De Natuur en Milieufederaties organiseren zaterdag 16 september in Nijmegen de bijeenkomst ‘Omgevingsvraagstukken bij Wind op Land’, met workshops, lezingen, verdiepingssessies, debat en een excursie naar Windpark Nijmegen-Betuwe. Deelname is gratis.

Lees meer

15 juni 2017: ALV WindpowerNijmegen

Donderdag 15 juni houdt WindpowerNijmegen een Algemene Ledenvergadering. Op de agenda het voorstel voor de nieuwe organisatiestructuur van de cooperatie. Ook hoor je meer over het platform Burgers geven Energie en de samenwerking met andere coöperaties in de regio Arnhem-Nijmegen.

Lees meer

29 mei 2017: Toekomstcafé

Leden en donateurs van cpöperatie WindpowerNijmegen kunnen maandag 29 mei meepraten over de nieuwe organisatiestructuur voor de coöperatie in het Toekomstcafé.

Lees meer