24-05-2018

Sluit bericht

Bekijk bericht

Informatie-avond Zonnepark de Grift donderdag 23 augustus

Op donderdag 23 augustus organiseren we een informatie-avond over Zonnepark de Grift, het zonnepark dat zal worden gebouwd onder de windmolens. Je bent van harte welkom in de tent van Burgers Geven Energie op het Kelfkensbos in Nijmegen. De bijeenkomst start om 20.00 uur.

Agenda

24 aug: Nijmeegse Fiets4Daagse

Windpark Nijmegen-Betuwe is SuperStop bij de Nijmeegse Fiets4daagse op vrijdag 24 augustus 2018. Fiets mee en kom langs om nieuwe energie op te doen.

Lees meer

15 juni: Lustrumfeest WindpowerNijmegen

Onze coöperatie WPN bestaat dit jaar 5 jaar en viert haar eerste lustrum. Dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Tijdens Energiefestival Blowlands is er op vrijdagavond 15 juni voor leden en donateurs van WindpowerNijmegen een feest. Ben je erbij?

Lees meer

4 jun: ALV WindpowerNijmegen

Coöperatie WindpowerNijmegen houdt op maandag 4 juni 2018 een Algemene Ledenvergadering. Op de agenda staan besluitvorming over een statutenwijziging en aanpassing van het participatie- en huishoudelijk reglement.

Lees meer

20 mei: Rondje Noord

Ontdek de mooiste, groene plekjes van Nijmegen Noord zondagmiddag 20 mei, bij de derde editie van Rondje Noord. Ook bij Windpark Nijmegen-Betuwe is van alles te beleven.

Lees meer

10 maart: NL doet, ook bij Windpark Nijmegen-Betuwe

Op 10 maart 2018 is NL Doet. Deze dag steekt Nederland vrijwillig de handen uit de mouwen. Ook in Nijmegen en omgeving kun je je verdienstelijk maken. Zoals bij het bezoekerscentrum van ons windpark, waar we een takkenril aanleggen. Doe je mee?

Lees meer

3 maart: Heumen op bezoek bij Windpark Nijmegen-Betuwe

Windpark Nijmegen-Betuwe opent zaterdag 3 maart de deuren voor belangstellenden uit de gemeente Heumen. Leden van coöperatie WindpowerNijmegen vertellen over de totstandkoming van ons burgerwindpark. Uiteraard kunnen bezoekers ook een kijkje in een van onze windmolens nemen.

Lees meer