Sluit bericht

Bekijk bericht

Windpark Nijmegen-Betuwe, vrijdag 25 augustus superstop Nijmeegse Fiets4daagse

Windpark Nijmegen-Betuwe is vrijdag 25 augustus een van de superstops bij de Nijmeegse Fiets4Daagse. Kom langs om nieuwe energie op te doen.

Agenda

16 sept: Wind op Land event

De Natuur en Milieufederaties organiseren zaterdag 16 september in Nijmegen de bijeenkomst ‘Omgevingsvraagstukken bij Wind op Land’, met workshops, lezingen, verdiepingssessies, debat en een excursie naar Windpark Nijmegen-Betuwe. Deelname is gratis.

Lees meer

15 juni 2017: ALV WindpowerNijmegen

Donderdag 15 juni houdt WindpowerNijmegen een Algemene Ledenvergadering. Op de agenda het voorstel voor de nieuwe organisatiestructuur van de cooperatie. Ook hoor je meer over het platform Burgers geven Energie en de samenwerking met andere coöperaties in de regio Arnhem-Nijmegen.

Lees meer

29 mei 2017: Toekomstcafé

Leden en donateurs van cpöperatie WindpowerNijmegen kunnen maandag 29 mei meepraten over de nieuwe organisatiestructuur voor de coöperatie in het Toekomstcafé.

Lees meer

16 mei 2017: Lezing Windpark Nijmegen-Betuwe

Sjon de Bie, lid van coöperatie WindpowerNijmegen, geeft maandag 16 mei een presentatie bij Activiteiten Centrum Doddendaal over Windpark Nijmegen-Betuwe en de rol van burgers bij de totstandkoming van het windpark. De lezing is openbaar.

Lees meer

30 april 2017: Wijchense Duurzaamheidsmarkt

Zondag 30 april is de lokale duurzaamheidsmarkt in Wijchen: een leuke markt met voor elk wat wils. Naast informatie over energiebesparing, isolatie, energie-opwekking en andere duurzame initiatieven, kun je genieten van muziek en een bokbiertocht. Ook coöperatie WindpowerNijmegen is erbij met een stand. Kom je buurten?

Lees meer

9 febr 2017: Informatiebijeenkomst nieuwe regionale Nuts

Zeventien gemeenten in de KAN regio gaan gezamenlijk duurzame, lokale elektriciteit inkopen. WindpowerNijmegen wil, met andere coöperaties en Huismerk Energie, inschrijven op de aanbesteding. Op donderdag 9 februari organiseren we hierover een informatiebijeenkomst. Kom ook en laat je informeren over de plannen.

Lees meer