Sluit bericht

Bekijk bericht

Energiefestival Blowlands, 15 en 16 juni a.s.

Windpark Nijmegen-Betuwe is vrijdag 15 en zaterdag 16 juni het podium voor Energiefestival Blowlands. Een programma vol nieuwe energie. Voor iedereen die – hier en nu – de energietransitie van onderop een boost wil geven.

Agenda

4 jun: ALV WindpowerNijmegen

Coöperatie WindpowerNijmegen houdt op maandag 4 juni 2018 een Algemene Ledenvergadering. Op de agenda staan besluitvorming over een statutenwijziging en aanpassing van het participatie- en huishoudelijk reglement.

Lees meer

20 mei: Rondje Noord

Ontdek de mooiste, groene plekjes van Nijmegen Noord zondagmiddag 20 mei, bij de derde editie van Rondje Noord. Ook bij Windpark Nijmegen-Betuwe is van alles te beleven.

Lees meer

10 maart: NL doet, ook bij Windpark Nijmegen-Betuwe

Op 10 maart 2018 is NL Doet. Deze dag steekt Nederland vrijwillig de handen uit de mouwen. Ook in Nijmegen en omgeving kun je je verdienstelijk maken. Zoals bij het bezoekerscentrum van ons windpark, waar we een takkenril aanleggen. Doe je mee?

Lees meer

3 maart: Heumen op bezoek bij Windpark Nijmegen-Betuwe

Windpark Nijmegen-Betuwe opent zaterdag 3 maart de deuren voor belangstellenden uit de gemeente Heumen. Leden van coöperatie WindpowerNijmegen vertellen over de totstandkoming van ons burgerwindpark. Uiteraard kunnen bezoekers ook een kijkje in een van onze windmolens nemen.

Lees meer

5 nov 2017: Oogstfeest Co-bomen

Met eten, drinken en muziek genieten we van het buitenleven op het jaarlijkse oogstfeest van Co-bomen. Deze vindt plaats op zondag 5 november bij De Historische Tuin Warmoes in Lent.

Lees meer