Sluit bericht

Bekijk bericht

Windpark Nijmegen-Betuwe, vrijdag 25 augustus superstop Nijmeegse Fiets4daagse

Windpark Nijmegen-Betuwe is vrijdag 25 augustus een van de superstops bij de Nijmeegse Fiets4Daagse. Kom langs om nieuwe energie op te doen.

Agenda

25 augustus: Windpark Nijmegen-Betuwe superstop bij Nijmeegse Fiets4Daagse

Vrijdag 25 augustus is Windpark Nijmegen-Betuwe een van de Superstops bij de Nijmeegse Fiets4daagse. Laat je verrassen door de mooie plekken in onze omgeving. Pak je fiets en doe mee van 24-27 augustus. Je kiest zelf of je 1, 2, 3 of 4 dagen meedoet.

Lees meer
Nijmeegse Fiets4Daagse

15 juni 2017: ALV WindpowerNijmegen

Donderdag 15 juni houdt WindpowerNijmegen een Algemene Ledenvergadering. Op de agenda het voorstel voor de nieuwe organisatiestructuur van de cooperatie. Ook hoor je meer over het platform Burgers geven Energie en de samenwerking met andere coöperaties in de regio Arnhem-Nijmegen.

Lees meer

29 mei 2017: Toekomstcafé

Leden en donateurs van cpöperatie WindpowerNijmegen kunnen maandag 29 mei meepraten over de nieuwe organisatiestructuur voor de coöperatie in het Toekomstcafé.

Lees meer

16 mei 2017: Lezing Windpark Nijmegen-Betuwe

Sjon de Bie, lid van coöperatie WindpowerNijmegen, geeft maandag 16 mei een presentatie bij Activiteiten Centrum Doddendaal over Windpark Nijmegen-Betuwe en de rol van burgers bij de totstandkoming van het windpark. De lezing is openbaar.

Lees meer

14 mei 2017: Pak je fiets en beleef Rondje Noord

Boven de Waal in Nijmegen-Noord zijn veel leuke plekken. Ontdek ze tijdens Rondje Noord op zondag 14 mei a.s. Ook Windpark Nijmegen-Betuwe opent deze dag de poorten. Dus pak je fiets en beleef Nijmegen van buiten.

Lees meer

30 april 2017: Wijchense Duurzaamheidsmarkt

Zondag 30 april is de lokale duurzaamheidsmarkt in Wijchen: een leuke markt met voor elk wat wils. Naast informatie over energiebesparing, isolatie, energie-opwekking en andere duurzame initiatieven, kun je genieten van muziek en een bokbiertocht. Ook coöperatie WindpowerNijmegen is erbij met een stand. Kom je buurten?

Lees meer

11 maart 2017: bomen planten in de Mussengaard

Het voorjaar is in aantocht. Hoog tijd om de tuin bij de Mussenhut klaar te maken en ons plan om een boomgaard aan te leggen te realiseren. Trek je laarzen aan en kom ook, zaterdag 11 maart.

Lees meer

20 feb 2017: Algemene Ledenvergadering WindpowerNijmegen

Coöperatie WindpowerNijmegen houdt maandag 20 februari een Algemene Ledenvergadering voor leden en donateurs.

Lees meer

9 febr 2017: Informatiebijeenkomst nieuwe regionale Nuts

Zeventien gemeenten in de KAN regio gaan gezamenlijk duurzame, lokale elektriciteit inkopen. WindpowerNijmegen wil, met andere coöperaties en Huismerk Energie, inschrijven op de aanbesteding. Op donderdag 9 februari organiseren we hierover een informatiebijeenkomst. Kom ook en laat je informeren over de plannen.

Lees meer

19 jan 2017: Café van de Toekomst en nieuwjaarsborrel

Het Café v/d Toekomst en de nieuwjaarsborrel is voor leden, donateurs en belangstellenden. We presenteren de conceptstrategie en horen graag jouw reactie!

Lees meer