24-05-2018

Agenda

29 okt: Startbijeenkomst duurzame energie in wijken en buurten

Coöperatie WindpowerNijmegen en platform Burgers Geven Energie willen met wijk- en buurtprojecten samenwerken aan collectieve duurzame energie opwek in het Rijk van Nijmegen. Wil je ook aan de slag in jouw buurt? Kom dan maandag 29 oktober naar de startbijeenkomst ‘duurzame energie-opwek in wijken en buurten’.

Lees meer

27 okt: Excursie zonneparken

Zaterdag 27 oktober gaat WindpowerNijmegen op pad. Om nog meer inspiratie op te doen voor Zonnepark de Grift bezoeken we twee zonneparken in Bronkhorst en Apeldoorn.

Lees meer

15 sept: Festival aardgasvrij Nijmegen

Nijmegen wordt aardgasvrij. Om te beginnen in de wijken Hengstdal en Bottendaal. Woon je in deze wijken of elders in Nijmegen en wil je meer weten over aardgasloos wonen? Kom dan naar het Festival Aardgasvrij Nijmegen-Oost op 15 september. Ook wij zijn erbij, met info over ons volgende project: Zonnepark de Grift.

Lees meer

24 aug: Nijmeegse Fiets4Daagse

Windpark Nijmegen-Betuwe is SuperStop bij de Nijmeegse Fiets4daagse op vrijdag 24 augustus 2018. Fiets mee en kom langs om nieuwe energie op te doen.

Lees meer

23 aug: Informatie-avond Omgevingsfonds

Windpark Nijmegen-Betuwe wil een goede buur zijn. Daarom is het Omgevingsfonds opgericht. Buren kunnen vanaf 15 september a.s. projectvoorstellen indienen bij het fonds. Donderdag 23 augustus vindt een speciale informatie-avond plaats bij het windpark.

Lees meer

15 juni: Lustrumfeest WindpowerNijmegen

Onze coöperatie WPN bestaat dit jaar 5 jaar en viert haar eerste lustrum. Dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Tijdens Energiefestival Blowlands is er op vrijdagavond 15 juni voor leden en donateurs van WindpowerNijmegen een feest. Ben je erbij?

Lees meer

4 jun: ALV WindpowerNijmegen

Coöperatie WindpowerNijmegen houdt op maandag 4 juni 2018 een Algemene Ledenvergadering. Op de agenda staan besluitvorming over een statutenwijziging en aanpassing van het participatie- en huishoudelijk reglement.

Lees meer

20 mei: Rondje Noord

Ontdek de mooiste, groene plekjes van Nijmegen Noord zondagmiddag 20 mei, bij de derde editie van Rondje Noord. Ook bij Windpark Nijmegen-Betuwe is van alles te beleven.

Lees meer