24-05-2018

In de race voor communicatieprijs

Windpark Nijmegen-Betuwe is genomineerd voor de Communicatieprijs Nijmegen. Deze prijs, ingesteld door de Communicatiekring Nijmegen, wordt op 10 november voor de tweede keer uitgereikt aan het meest creatieve of innovatieve project van het afgelopen jaar. Tot nu toe zijn vijftien projecten aangemeld.

Coöperatie WindpowerNijmegen dingt mee vanwege onze succesvolle ledenwervingscampagne in 2015. In een periode van drie maanden wisten we ons ledental te verdrievoudigen naar 1.500 leden. Vervolgens hebben 1.013 leden samen 2 miljoen euro geïnvesteerd in windaandelen, waarmee we onze gezamenlijke droom, een eigen burgerwindpark, kunnen realiseren.

Stemmen

Alle inzendingen dingen daarnaast mee naar de themaprijs en de publieksprijs. Het thema van dit jaar is ‘onderwijs’; de vakjury kiest uit alle inzendingen hét communicatieproject dat het beste de verbinding legt tussen theorie en praktijk. Het publiek kiest daarnaast vijf projecten die op 10 november in het zonnetje gezet worden. Ter plekke volgt dan nog een stemronde, waaruit de winnaar van de publieksprijs rolt.

Bekijk de uitslag

overzicht-campagnematerialen
campagneposter