24-05-2018

Wim Bardoel: 750-ste lid WindpowerNijmegen

Het gaat goed met onze coöperatie WindpowerNijmegen. “Sinds de start van onze ledenwervingsactie op 9 april is ons ledenaantal bijna verdubbeld”, vertelt bestuurslid Caroline de Greeff. Vandaag onthaalt ze Wim Bardoel als 750-ste lid van de coöperatie met taart en een windmolenexcursie.

Wim Bardoel woont in Bottendaal. Bij toeval kwam hij op het spoor van WindpowerNijmegen, door een folder in zijn brievenbus. “Toen ik zag dat je als particulier kunt investeren in het windpark, tegen een goed rendement was mijn interesse direct gewekt. Een aandeel in het windpark levert veel meer op dan spaargeld op de bank. Een mooie investering dus, naast de zonnepanelen op mijn dak.”

Wat Wim óók aanspreekt in het project is de coöperatievorm. “Als dit windpark in handen zou zijn van een groot energiebedrijf, had ik niet meegedaan. Dat het voor 100% eigendom wordt van burgers vind ik mooi én dat het in de buurt is. Ik rijd bijna dagelijks langs de locatie waar de windmolens komen. Straks kan ik elke dag mijn eigen windmolen zien draaien.”

Caroline de Greeff onthaalt Wim Bardoel als 750ste lid van WindpowerNijmegen
Caroline de Greeff trakteert Wim Bardoel op taart én een windmolenexcursie.