24-05-2018

Gastlessen windenergie op scholen in regio

Heb je een zoon of dochter op een (basis)school en wil je met de school WindpowerNijmegen uitnodigen om een gastles te geven over windenergie? Of lijkt het je zelf leuk om te leren om gastlessen te geven? Laat het ons weten.

Op dit moment zijn we bezig met het inplannen van gastlessen op scholen in het najaar. We horen het graag als we een gastles op een voor jou bekende school kunnen geven. Daarnaast organiseren we, samen met IVN Gelderland, in het najaar ook weer een instructie-avond voor leden en niet-leden die gastlessen willen geven. Deze instructie-avond is tevens terugkomavond voor leden die al bezig zijn met gastlessen of de instructie al eerder hebben gevolgd en een opfrisser van de gastlesinformatie kunnen gebruiken.

Aanmelden

Interesse in het regelen van een gastles op een (basis)school van je zoon/dochter of bij jou in de buurt? Laat het ons dan weten via info@windparknijmegenbetuwe.nl en we nemen contact met je op om verdere afspraken te maken.
Wil je meedoen aan een instructie-avond in het najaar? Geef je op via info@windparknijmegenbetuwe.nl. Je krijgt dan een definitieve uitnodiging.