24-05-2018

Enthousiaste vrijwilligers gezocht

Steeds meer bezoekers vinden de weg naar Windpark Nijmegen-Betuwe. Regelmatig krijgen we het verzoek van scholen, bedrijven, overheden en andere energie-coöperaties voor een rondleiding met presentatie over ons windpark. Daar komen we natuurlijk graag aan tegemoet, want we delen onze ervaringen graag met anderen.

We denken dat het bezoekersaantal in 2018 verder zal toenemen, vanwege de nieuwe plannen voor een bijzonder vormgegeven zonnepark op onze locatie aan De Grift. Daar komt bij dat Nijmegen in 2018 Groene Hoofdstad van Europa is. Gemeente Nijmegen heeft een route uitgezet langs duurzame energie-initiatieven in de omgeving, om goede voorbeelden in onze stad te laten zien. Ons windpark is een van de plekken op de kaart. Dat betekent waarschijnlijk dat we volgend jaar extra bezoekers kunnen verwachten. Om aan deze stijgende vraag te voldoen en onze gasten een goede tijd te geven, hebben we extra capaciteit nodig. Heb jij zin en tijd om te helpen? Kijk of een van de onderstaande vacatures bij je past.

Energiefestival

Naast hulp bij ontvangst en rondleidingen op het windpark, zoeken we ook mensen die het leuk vinden om te helpen bij de organisatie van het energiefestival Blowlands, dat we in de zomer van 2018 bij ons windpark willen organiseren. Als we genoeg enthousiaste vrijwilligers vinden die willen helpen bij de organisatie, dan kunnen we een geweldig evenement neerzetten dat voor veel nieuwe energie zal zorgen. Studenten, die een stage of opdracht zoeken zijn welkom om te reageren, evenals mensen die een werkervaringsplaats zoeken.

We hebben de volgende vacatures:
Vacature gastheer/gastvrouw Windpark Nijmegen-Betuwe
Vacature Tuinteam de Mussengaard Windpark Nijmegen-Betuwe
Vacature ontwikkelen lespakket duurzame energie Windpark Nijmegen-Betuwe
Vacature creatieve organisatie/communicatietalenten voor energiefestival Blowlands

Je hulp is zeer welkom! We kijken uit naar je reactie.

Meer weten? Stuur een mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.