24-05-2018

Doorkijkje naar 2016

In het nieuwe jaar start de bouw van windpark Nijmegen-Betuwe. Natuurlijk houden we onze leden en andere geïnteresseerden op de hoogte van de vorderingen, organiseren we open dagen en een feestelijke opening. Met de coöperatie gaan we kijken naar de toekomst en mogelijke nieuwe projecten.

Bouw windpark Nijmegen-Betuwe

De start van de bouw is gepland in maart. De voorbereidende werkzaamheden nemen relatief veel tijd in beslag. Naar verwachting gaan in de zomer de turbinepalen de grond in. In september of oktober zullen de turbines daadwerkelijk gaan draaien en stroom leveren. Gedurende het jaar houden we je op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en social media. Uiteraard organiseren we ook open dagen om de bouw van het windpark van dichtbij te bekijken en laten we de opening van het windpark niet ongemerkt voorbijgaan.

Toekomst van de coöperatie

Nu het windpark definitief gebouwd gaat worden, kunnen we langzamerhand ook gaan nadenken over de toekomst en eventuele nieuwe projecten van de coöperatie. In 2016 gaan we werken aan planvorming en een toekomstvisie, want het is duidelijk dat we als Nijmeegse coöperatie nog meer moois met elkaar kunnen realiseren!

Nog geen lid of donateur?

Wil je ook meedenken en meepraten? Meld je dan aan als donateur. Voor slechts € 25 steun je onze coöperatie en kun je meedenken over toekomstige projecten. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@windparknijmegenbetuwe.nl.