24-05-2018

Campagne Zonnepark de Grift in startblokken

Leden van WindpowerNijmegen kwamen donderdag 22 maart bij elkaar om te brainstormen over de campagne voor zonnepark De Grift. Onder het genot van (vegan) pizza zochten de deelnemers naar een antwoord op vragen als ‘Waarom zou je meedoen?’ en ‘Hoe gaan we nieuwe leden benaderen?’ De input wordt om nieuwe leden te werven voor de coöperatie. Al deze leden kunnen vervolgens meedoen met het nieuwe zonnepark De Grift in Nijmegen-Noord. De campagne hiervoor start medio mei.

Zonnepark De Grift

Zonnepark De Grift is het nieuwe project van WindPowerNijmegen. Ruim duizend leden van de coöperatie hebben eerder (2016) de vier windmolens gerealiseerd naast de A15 in Nijmegen-Noord. De volgende stap is om een zonnepark met 17.000 zonnepanelen te realiseren onder de molens. Tijdens windstille dagen kan dan toch energie worden opgewekt. Daarnaast wordt op deze manier de grond onder de molens maximaal benut.

Om het zonnepark te realiseren wil de coöperatie nieuwe leden werven en zich gaan richten op een bredere doelgroep. Zo is het plan om een jongere generatie Nijmegenaren te betrekken bij dit project.

Op de hoogte blijven van zonnepark De Grift? Hou de website van Zonnepark De Grift in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Word lid

Wil je zeker zijn van een zondeel? Schrijf je dan nu in als donateur of lid van WindpowerNijmegen? Kijk hier voor de voorwaarden en om je aan te melden.